Vanskelig å fortelle..

Hei :-)

Tenkte at siden jeg kun skriver om ting som er ganske "mainstream" om jeg kan kalle det, det? Så tenkte jeg for en gang skyld skrive om noe som kanskje er litt viktig og innteressant. Mange synes kanskje det er teit å skrive om det på en blogg, men jeg synes det er godt å fortelle om ting jeg har på hjertet. 

I dagens samfunn prøver de fleste ungdommer å være som andre. For å "passe inn". Jeg kan ikke helt forstå hvorfor. Synes det er mye morsommere å skille seg ut. Ungdommer blir veldig lett påvirket av det de ser på tv, leser i blader og lignende. Jeg vet at det er lett å bli påvirket, fordi jeg var på det stadiet en gang selv. Men jeg sier bare til dere som føler dere truffet; gled dere til dere kommer dere ut av det og videre i livet! Det er herlig å føle at du kan være deg selv uten å alltid være redd for hva andre mener. 

Men en ting jeg faktisk bekymrer meg litt over, er det at så mange unge i dag føler at de er deprimerte. Ikke bare at de er lei skolen, krangler med foreldrene osv. Men f.eks kutter seg, leker med livet og gjør utrolig dumme ting for å få oppmerksomhet. Det er dumt! Depresjoner er ikke noe man vil ha, og ikke noe å tulle med! Dette vet jeg en del om siden jeg selv fikk konstantert av legen min at jeg hadde angst som senere førte til depresjoner. Nå er dette vel å merke en del år siden. Dette kom da min far døde, og jeg tok det ikke veldig lett. Heldigvis har jeg og mamma alltid hatt et fantastisk forhold, noe som gjorde hverdagen litt lettere i tiden etter dette skjedde. For å si det sånn, jeg synes ikke det var kult eller gøy på noen måte å gå rundt å alltid ha vondt inni meg. Ikke bare det å være trist, vondt, men bokstavligtalt føle smerte. Det var veldig vanskelig å gjorde en enkel hverdag veldig vanskelig. Jeg vet at det er mange unge og voksne som ikke takler nære dødsfall veldig bra, og det har jeg god forståelse for. Men jeg og min kjære mor klarte oss heldigvis veldig bra! Jeg er veldig stolt den dag i dag og kunne stå med hodet hevet og si, JEG KLARTE MEG! Jeg kom meg gjennom dette på best mulige måte. Takket være mamma, mine aller beste venner og nære og kjære rundt meg, kom jeg meg opp på bena. De hjalp meg når jeg trengte det som mest. Var der alltid for meg. For all del, skal ikke si at jeg ikke kunne hatt det bedre. Det kommer dager der jeg absolutt ikke vil gjøre noe annet enn å legge meg under dynen å gråte, noe legen valgte å kalle "røde tanker". Jeg fikk beskjed om at det var viktig når jeg fikk disse tankene og gjøre de om til "grønne tanker", altså positive. Det blir bedre og bedre for hver eneste dag som går. :-) Jeg har vært gjennom tunge tider, og harde situasjoner, men jeg er utrolig glad for at jeg har det livet jeg har! Jeg setter pris på tiden jeg tilbringer med de jeg elsker mest, og gjør de tingene jeg ønsker å gjøre. Når jeg har jobbet et par år, tjent opp litt penger på sparekonto, ønsker jeg å reise rundt i verden, oppleve den. Og om mulig ta med meg min mor på reisen. 

Det jeg vil frem til med dette er at det er viktig for deg å ikke gjøre som alle andre. Ikke la andre tråkke deg ned i gjørma! Vis at du er sterk, hev hodet ditt å vis deg fra din beste side! :-)

 

   

 

Håper dere tenker litt over dette, søte dere :-D Dere er alle sammen herlige mennesker, selvom dere ikke tror det! Sett pris på livet og nyt det til det fulleste :-D

 

<3Vanessa

6 kommentarer

frksolem

19.02.2013 kl.19:30

Kondolerer. veldig bra skrevet!

ttc

19.02.2013 kl.19:31

frksolem: Tusen takk! :-)

Berta

19.02.2013 kl.20:04

ttc: Fin blogg :)

missofi

19.02.2013 kl.20:33

Konodlerer så masse med faren din. Du har all grunn til å være stolt av deg selv! Fortsett denne gode og positive veien du har funnet, og lykke til videre :)

- Blir alltid kjempegla for en kommentar tilbake :)

ttc

19.02.2013 kl.20:39

missofi: Tusen takk! Koselig å høre :-)

theadventuresofkevin

20.02.2013 kl.19:44

Veldig bra, åpent og ærlig skrevet!

Skriv en ny kommentar

ttc

ttc

19, Sørum

Hei! Ei livsglad jente på 19år :-) Skriver om trening, mote, reise og andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits